Medlem af Byg garanti​

25 års erfaring​

Kvalitetshåndværk

Tilbygning - Få mere plads i boligen

Trænger du til mere plads eller til at udnytte dine kvadratmeter anderledes? Hos SB Murer & Sandblæsning Aps har vi mange års erfaring med løbende om- og tilbygningsarbejde af enhver slags, og ingen opgave er for stor.

Vi udfører alt fra flytning, lukning og etablering af dør og vindueshuller til indvendige ombygninger som udgravning, understøbning samt renovering af kældre for klargøring til beboelse. En kompletløsning til dig og den ønskede tilbygning.

Vi rådgiver dig fra idé til færdig tilbygning

Vælger du os, som din murermester, er du sikret løbende, faglig rådgivning gennem hele forløbet, fra du kontakter os første gang, til du står med din færdige om- eller tilbygning. Hvad enten du ønsker sammenlægning af rum eller udførelse af karnap, udestue eller carport, er vi med dig hele vejen og tilbyder ligeledes renovering af facader eller etablering af køkke​n og bad. Vi laver gerne tilbygning på huse i Kirke Såby i Lejre kommune mellem Roskilde og Holbæk, men løser også opgaver for kunder i hele Midt- og Vestsjælland samt i Københavnsområdet. Vi er medlem af Byg Garanti, så du er i sikre hænder hos os.

Kontakt os for et gratis tilbud

Ring til os på 46 49 80 47for at høre nærmere om de services inden for om- og tilbygning, vi kan tilbyde dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Vurderet ​4,8 / 5 anmeldelser ud af 13 anmeldelser fra Facebook.dk

​Firmainformation

​SB MURER & SANDBLÆSNING ApS

Kastanievej 2
4060 Kirke Såby

Telefon: 46 49 80 47

E-mail: sb@sbmurerogsand.dk

CVR: 12603096

Her Ligger vi

SB Murer & Sandblæsning ApS

Kastanievej 2

4060 Kirke Såby

Vi er medlem af