Sandblæsning af hus med over 40 års erfaring

Hos SB Murer & Sandblæsning ApS udfører vi alle former for indvendig og udvendig sandblæsning af huse for kunder i Roskilde, Holbæk, Lejre, Hornsherred og resten af Sjælland. Vi er medlem af Byg Garanti.

Vi har 40 års erfaring med murerarbejde, sandblæsning og pudsning af hus. Vi er kvalitetsbevidste, og du kan være sikker på, at vi leverer flotte og solide resultater hver eneste gang. Desuden overholder vi naturligvis alle gældende love og regler.

​Vi tilbyder både indvendig og udvendig sandblæsning

​Vi tilbyder våd sandblæsning af huse og formålet er ofte at fjerne kalk, maling og mørtel på for eksempel facader, murværk, tegl og beton. Det er også velegnet til jern. Udvendig sandblæsning sker normalt i forbindelse med pudsning, vandskuring eller lignende, mens indvendig sandblæsning (her bruges et andet blæsemiddel og meget lidt vand) ofte har til formål at give et moderne råt look eller til at forberede til videre behandling

De fleste vil opleve, at malingen på deres facade begynder at skalle af før eller siden. Årsagen kan være, at murværket ikke kan ånde, hvorved der samler sig fugt i muren. Uagtet årsagen, som vi vil orientere dig om, så skal malingen renses af f.eks. ved sandblæsning af hus og derefter laves en afsluttende behandling med korrekt maling eller indfarvet mørtel, som giver en smuk finish. Vi kan desuden også tilbyde facadeisolering.

​Hvad koster sandblæsning af hus?

​Vores priser på sandblæsning af hus varierer meget alt afhængigt af, hvor omfattende din opgave er. Vi tilbyder også flere forskellige løsningsforslag.

Ønsker du en konkret pris, kommer vi gerne ud til dig for at besigtige din facade eller dit murværk og giver et uforpligtende tilbud på sandblæsning af hus.

Kontakt os og hør mere på telefon 46 49 80 47 eller e-mail sb@sbmurerogsand.dk