Medlem af Byg garanti​

25 års erfaring​

Kvalitetshåndværk

​Professionel sandblæsning af hus

Hos SB Murer & Sandblæsning Aps udfører vi alle former for indvendig og udvendig sandblæsning af huse og ejendomme. Vi har 40 års erfaring med murerarbejde og sandblæsning i blandt andet Roskilde, Lejre og Holbæk. Vi er kvalitetsbevidste og du kan være sikker på, at vi levere flotte og solide resultater hver eneste gang. Desuden overholder vi naturligvis alle gældende love og regler.

Vi tilbyder både indvendig og udvendig sandblæsning af hus

​Vi tilbyder våd sandblæsning af hus, og formålet er ofte at fjerne kalk, maling og mørtel på for eksempel facader, murværk, tegl og beton. Det er også velegnet til jern. Udvendig sandblæsning sker normalt i forbindelse med pudsning, vandskuring eller lignende, mens indvendig sandblæsning ofte har til formål at give et moderne råt look eller til at forberede til videre behandling.

SB Murer & Sandblæsning ApS er medlem af Byg Garanti.

De fleste vil opleve at malingen på deres facade begynder at skalle af før eller siden. Årsagen kan være, at murværket ikke kan ånde, hvorved der samler sig fugt i muren. Men uagtet årsagen, som vi vil orientere dig om, så skal malingen renses af f.eks ved sandblæsning af hus og derefter laves en afsluttende behandling med korrekt maling eller indfarvet mørtel som giver en smuk finish.

Kontakt os for et løsningsforslag og et tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at få forskellige løsningsforslag og et uforpligtende tilbud på sandblæsning af hus. Du kan ringe til os på telefon 46 49 80 47 eller du kan sende os en e-mail på sb@sbmurerogsand.dk – vi besvarer din e-mail hurtigst muligt. Vi kommer naturligvis gerne ud for at besigtige din facade, dit murværk eller dit tag.​​

Vurderet ​4,8 / 5 anmeldelser ud af 13 anmeldelser fra Facebook.dk

​Firmainformation

​SB MURER & SANDBLÆSNING ApS

Kastanievej 2
4060 Kirke Såby

Telefon: 46 49 80 47

E-mail: sb@sbmurerogsand.dk

CVR: 12603096

Her Ligger vi

SB Murer & Sandblæsning ApS

Kastanievej 2

4060 Kirke Såby

Vi er medlem af