Medlem af Byg garanti​

25 års erfaring​

Kvalitetshåndværk

Vi har styr på køkken og badeværelser

Hos SB Murer & Sandblæsning Aps står vi hvert år for en lang række etableringer af nye badeværelser og køkkener hos privatkunder, ligesom at vi renoverer allerede eksisterende køkkener og badeværelser ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Vi rådgiver gerne og kommer med idéer, så du finder frem til den helt rette løsning for dig, hvad enten det drejer sig om badeværelser eller køkkener der skal etableres helt fra bunden, eller du blot ønsker enkelte dele renoveret og moderniseret i det badeværelse eller køkken, du allerede har.

Nyt køkken eller renovering af dine badeværelser?

Vi er med dig hele vejen fra ide til færdigt produkt og udfører alle former for flise-, klinke- og opmuringsarbejde, du måtte ønske. Eksempelvis lægger vi fliser i badeværelser eller opmurer skabe i køkkener, så dine rum får helt nyt liv.​

Få et tilbud på et nyt badeværelse el. køkken

Ring gerne til os på telefon46 49 80 47 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder ligeledes diverse services inden for af huse, fugearbejde i køkkener og badeværelser samt renovering af trapper og altaner. Vi er lokaliseret i Kirke Såby mellem Roskilde og Holbæk og rykker ud til spændende opgaver i det meste af Midt- og Vestsjælland samt Hovedstadsområde.

byggaranti_216

SB Murer & Sandblæsning ApS er medlem af Byg Garanti.​

Her kan du se billeder af vores ​renovering ​og etablering af elementer på badeværelser og køkkener

Vurderet ​4,8 / 5 anmeldelser ud af 13 anmeldelser fra Facebook.dk

​Firmainformation

​SB MURER & SANDBLÆSNING ApS

Kastanievej 2
4060 Kirke Såby

Telefon: 46 49 80 47

E-mail: sb@sbmurerogsand.dk

CVR: 12603096

Her Ligger vi

SB Murer & Sandblæsning ApS

Kastanievej 2

4060 Kirke Såby

Vi er medlem af